Stagiaires

STAGIAIR STANDBOUW

Omschrijving
Glooow.com is in staat om dromen te verwezenlijken met een creatieve visie over merkbeleving, design en architectuur. Wij doen dit met zeer unieke projecten die te maken hebben met de merkbeleving van de organisatie. Wij ontwikkelen samen met onze opdrachtgevers op pro-actieve en creative wijze, innovatieve en gedurfde oplossingen gericht op stand- en interieurbouw. Hierbij staat merk, cultuur en uitstraling van de organisatie altijd voorop. Binnen glooow.com bieden wij studenten de kans om zich te ontwikkelen als standbouwer door ondersteunende werkzaamheden uit te voeren in onze werkplaats en op locatie.

Wij vragen
Wij zijn opzoek naar een stagiair standbouw. Je werkt ondersteunend binnen ons team. De projecten worden in onze werkplaats voorbereid, waarna ze op locatie worden opgebouwd en de puntjes op de “i” worden gezet. Weet jij van aanpakken en wil je graag iets leren binnen onze vakgebieden (stand- en interieurbouw), dan is Glooow.com het geschikte leerbedrijf voor jou. Vereiste: Ervaring met timmerwerkzaamheden, aanpakker, flexibele werkhouding.

Werkzaamheden:

-       Timmerwerkzaamheden
-       Werkplaats ordenen
-       Klaarzetten van materialen, meubilair en goederen
-       Ondersteunend bij op- en afbouwen van stands

Contact
Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende stage? Vind je jezelf passen bij dit profiel en wil je graag meewerken aan de stand- en interieurbouw van glooow.com, neem dan contact op met Koos Jurjens, telefoon: 0522 – 49 21 19 of mail naar info@glooow.com

Uitgelicht

Stand Nijntje

Aliancys Standbouw

Standbouw